Contact form

 

 

Kundrecention

Våra kunder vet bäst! Här kan ni läsa vad de har att säga om våra tjänster.

Se inlägg och resefotografier från våra kunder Se recentioner och vad folk säger om oss på Tripadvisor?

 

 

 

 

 

Rekomendation videos:
See videos där våra resenärer utvärderar våra turer på Youtube eller Vimeo.

Dessa inlägg är kommentarer från våra kunder vilka tagits från utvärderingsformulär. Nordic Visitor publiserar inte information från kunder utan deras tillåtelse.

 

Tack än en gång för allt

Har väl glömt att säga att vi aldrig någonsin känt oss så välkomna som vi gjorde när vi kom till Island. Mottagande på flygplatsen och det enormt trevliga material i form av böcker och kartor och inte minst den personliga ”mappen”…tack än en gång för allt!

Ann-Sofie Öberg - Sverige
Skräddarsytt hyrbilspaket - Mars 2012

En underbar resa

Hej Asta,
Jag ville bara berätta för dig att vår resa till Island blev underbar. Allting fungerade perfekt och restaurangerna var helt superba. Vår guide, Gunnar, gjorde ett fantastiskt jobb och hade stor kunskap. Om vi någonsin åker tillbaka till Island, vilket jag är ganska säker på att vi kommer att göra, kontaktar jag dig igen! Tack så mycket!

Mona Kirkestuen - Kirkestuen Bilservice AS, Norge
Företagsresa till Iceland – November 2010

Du skapade den perfekta avkopplingsresan

Kära Maria,
Det har nu gått ett tag sedan min son och hans brud återvände från sin Isländska drömsmekmånad. Jag vill tacka dig för att du arrangerade allting på ett väldigt professionellt sätt och även berätta att resan ur alla aspekter blev perfekt. Vartenda hotell var bra och kändes hemtrevligt samt välkomnade dem varmt vid ankomst. Dina matrekommendationer fungerade utmärkt, bilen var perfekt och det var en bra ide med GPS! Tack för din del i att göra deras Islandsvistelse till den dröm de hoppats på. Det gav dem en chans att njuta av skönheten och lugnet i naturen och begrunda en enklare livsstil än deras egna i New York. De hade ett stressigt år fram tills bröllopet och du skapade den perfekta resan för avkoppling så att de kunde låta upplevelsen från det vackra bröllopet sjunka in. De spenderade en kväll på en valskådningstur och mötte ett annat par som firade sin 40:e bröllopsdag och hade kommit till Island enbart för den turen. Tänk dig det! Vi önskar er allt gott och en god jul!

Diane (Tacksam mor till brudgummen) - USA
Romantik runt Island - Hyrbilspaket - Oktober 2010

Jag kommer definitivt rekommendera Nordic Visitor

Vi kom hem i gott förvar efter en 2-veckors vistelse på Island. Jag var så glad att jag fick snacka med er innan jag lämnade Island. Låt mig tacka er igen för att ni arrangerat allt detta åt oss och för att ni besvarade alla mina frågor innan och efter jag gjorde min bokning. Era snabba svar på alla mina frågor fick mig att känna förtroende för er och att välja Nordic Visitor. Den här resan har verkligen varit minnesvärd för oss. Även om vi hoppade över vissa av de platserna ni rekommenderade på grund av pressat tidsschema, uppskattade vi verkligen turen och allt flöt på väldigt smidigt. Alla människor vi mötte under dessa två veckor på Island fick oss verkligen att kännas oss välkomna och som hemma. Jag uppskattar verkligen hur väl Islands regering, alla anställda inom turismindustrin och invånarna välkomnar sina besökare.Detta var definitivt inte mitt sista besök på Island. Jag är säker på att fler och fler människor världen över kommer upptäcka hur vackert ert land är. Om någon av mina vänner planerar en resa till Island kommer jag definitivt rekommendera Nordic Visitor.

Kjetil Mork – Multiconsult
Firmatur - Oktober 2012

Tusen takk for et veldig vellykket arrangement..

Hei Asta.
Tusen hjertelig takk for en fantastisk opplevelse vi har hatt på Island. Han Gunnar(sjåføren) har helt super flotte utflukter, topp service overalt. Islendere er et stolt folk (stolt over landet sitt) Vi var ute å spiste rødspette på Geysir torsdagskvelden utrolig godt, hyggelig betjening. Var ute å spiste diverse fiskeretter på Fish Company fredagskvelden, samme her helt topp. Festmiddagen på lørdagskvelden var også helt flott et fantastisk hyggelig team som jobbet der og gjorde dagen min til noe helt spesielt (en stor drøm har gått i oppfyllelse). Hotellet sov og spiste vi frokost på, også her var betjeningen veldig vennlige og service innstilt. På lørdag og søndag var vi på diverse museum/kirkebesøk/loppemarked/shopping rett å slett for å sjå på livet. Harpa var et prakt bygg. Tusen takk for et veldig vellykket arrangement.

Alain Lee - Kanada
Island Runt - Hyrbilspaket - Augusti 2010

Ett program väl anpassat utifrån våra behov

Sola var extremt hjälpsam - hon designade ett program väl anpassat utifrån våra behov, hon kommunicerade regelbundet och effektivt via email och hon löste även våra problem på ett trevligt och tålmodigt sätt.

Marion Rimmer - Australien
Skräddarsydd tur – Hyrbilspaket – Augusti 2010

Det var en fantastisk semester!

Vi gillade verkligen varje del av resan. Det var enkelt och fritt från stress och vi hade en underbar tid. Tack för allt - det var väldigt välorganiserat. Mobiltelefonen var toppen! Tack - Det var en fantastisk resa!!!

Claire Byrne och Lisa Davidson - Australien
Islandsexpressen – Hyrbilspaket – Juli 2010

Definitivt den vackraste semester i hela mitt liv.

Den här semestern var definitivt den vackraste i hela mitt, och eftersom ni vet hur gammal jag är kan ni föreställa er att jag har gjort ett antal vackra resor. Förberedelserna från er sida var absolut professionella, utmärkta och briljanta... andra resebyråer kommer i framtiden verkligen ha ett tufft jobb framför sig för att ens komma i närheten av denna standard. Jag har redan planerat att resa tillbaka igen nästa år, antingen 10-14 dagar på egen hand eller för en liknande resa med min bror. Han bor i Sverige och var i Reykjavik på företagsresa för något år sedan... dock bara under några dagar och han hann inte se så mycket (men han var lika fascinerad över Island som alla andra). Än en gång: vårt hjärtligaste tack för förberedelserna inför denna resa. Även om man kan säga att det här var ert jobb, så gjorde ni ett strålande jobb! Och vet ni? Vi har mött fler av era kunder som säger samma sak.

Svanlind och Wolf - Wien, Österrike
Iceland Grand tour – Juni 2009

Resan var toppen!

Resan var toppen... vi hade extrem tur med vädret - bara en dags regn (när vi besökte kratern Askja).... men det var ändå okej eftersom vi den dagen tog ett varm bad i kratern Viti  Naturen var fantastisk... vi upplevede massor... från syd till norr, från öst till väst. Som jag berättade spenderade vi en dag i Askja... sen besökte vi Vigur och Ingolfshofði. Vi tog över 2500 bilder, körde längre än 3300 km och för min vän tror jag att den här semstern var ännu mer spännande eftersom det var hans första gång i Europa. Vi mötte många nya vännder längs vägen - de flesta av dem ”Nordiska människor”, vi sov på fantastiska platser och badade i varma källor uppe i bergen. Allting flöt på väldigt bra!

Andrea och Vic - Italienare som reste från Kina
Iceland Complete - Augusti 2009

Det var den bästa semstern jag någonsin haft..

Servicen och informationen vi fick innan resan var fantastisk. Kvaliteten på boendet var perfekt och den bästa upplevelsen för mig personligen var att sova i nationalparken, även om alla hotellen var underbara. Vi hade den bästa guiden och chauffören man kunde tänka sig och för oss blev han verkligen mer än bara en guide. Jag känner djup respekt för Asgeir som hjäpte att upptäcka, förstå och bli kära i detta vackra land. Han anpassade sig så bra efter våra behov och spontana utbrott. Jag överdriver inte när jag säger att han är vår hjälte! Nu känner alla i England och Frankrike till honom. Jag hade inte förväntat mig så hög kvalitet på maten men blev glatt överaskad. Den bästa måltiden var på den sista restaurangen, Hotel Ranga, där varje rätt var en njutning. Det var definitivt den bästa restaurangen tillsammans med fisk och skaldjursrestaurangen i Reykjavik. Vi hade vädret på vår sida också. Varje enskilt drag i naturen och landskapet utlöste en våg av känslor. Isländska folket är väldigt välkomnande och trevliga och jag är väldigt glad att min dotter (9) fick chansen att besöka och uppleva ett sådant magiskt land där älvor, naturen och nymodighet lever tillsammans i harmoni. Jag gillade innerligt den här resan. Det var den bästa semestern jag någonsin haft.

Mrs. Mapi Cramb Harietsham - Storbritannien
Iceland Connoisseur Juli 2008

Allting var ganska så perfekt

Hej María Erlendsdóttir.
Först av all, vi älskade vår vistelse på Island. Allting var ganska så perfekt, receptionerna på hotellen, rummen, och platserna du rekommenderade oss att besöka. Med utvärderingsblanketten i åtanke kan vi säga att tjänsterna Nordic Visitor tillhandahöll var excellenta, och dokumenten ni levererade via chauffören och informationsmötet med resekonsulten innan turen var bra. Som jag tidigare sa så var boendestandarden toppen och likaså hyrbilen. Kvaliteten på maten var också bra. Resplanen var fantastisk (vi älskade Heimaey), speciellt hotellet). Vi blev lite överaskade (positivt) eftersom vi inte hade någon som helst aning hur era tjänster skulle vara (vi hittade er resebyrå på google), och vi kan säga att om vi någonsin återvänder till något av de nordiska länderna blir det nog med Nordic Visitor. Det enda vi var lite besvikna på är att vi aldrig fick lära känna den personen som organiserade den här perfekta semestern... Men ändå: Tack för allt!

Nuno Couto och Renata Ramalho - Portugal
Honeymoon – Romance around Iceland, 2008