Contact form

Varför ska vi välja Nordic Visitor?

1. Kvalitet och Service
Hos Nordic Visitor går kvalitet och service hand i hand. Vi gör vårt yttersta för att garantera att dessa två kännetecken efterlevs under alla etapper på din resväg - både av oss och våra speciellt utvalda partners. För att kunna garantera fortsatt kvalitet och service, så granskar vi kundens belåtenhet på nära håll och söker ständigt nya vägar för att överskrida våra kunders förväntningar.

2. Ett personligt inslag
Från den första kontakten, under hela din vistelse och fram tills du är välbehållen hemma - så är vi med dig. Du kommer att få träffa någon av våra trevliga och kunniga kollegor på huvudkontoret i Reykjavik, då vi har för vana att personligen hälsa på alla våra kunder och gå igenom hela reseprogrammet.

3. Vänlig, hjälpsam och kunnig personal
Nordic Visitor startade sin verksamhet för nio år sedan och har sedan dess gett tusentals kunder en minnesvärd reseupplevelse. Det visar vilken kvalitetsnivå vi har på vårt personal. All personal hos Nordic Visitor; resekonsulter, chaufförer, guider etc, har omfattande och primär kunskap om regionen och är passionerade i sitt arbete.

4. Lokala specialister
Det är viktigt för oss att du har en minnesvärd och genuin upplevelse. I enlighet med våra förväntningar på vår egen personal så handplockar vi leverantörer som är trevliga, hjälpsamma och har regional lokalkännedom . Tillsammans strävar vi efter att skapa exceptionella semesterminnen.

5. Spara tid, pengar och krångel
Att planera och organisera sin semester kan vara en stressig upplevelse. Låt oss göra jobbet åt dig. Genom att välja Nordic Visitor, så drar du inte bara ner på stressnivån utan du sparar både tid och pengar med att direktboka hos en lokal agentur och slipper därmed mellanhanden. Du kan luta dig tillbaka, slappna av och lämna jobbet åt oss!

6. Skräddarsydd semester
Skapade och utformade med dig och dina behov i åtanke kan våra paket anpassas, justeras och modifieras. Vi har expertkunnandet och kontakterna för att kunna skapa din drömsemester på Island. Varför inte kontakta oss med dina idéer. Vi kan realisera dem.

7. Du är i goda händer
Under resans gång så kommer du att upptäcka att vi aldrig är långt borta. Det finns alltid någon i tjänst som kan hantera oförutsedda händelser, 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Du förses med en mobiltelefon när du åker på vissa turer och vårat vidsträckta nätverk garanterar att hjälp finns nära till hands.

8. Legitimitet
Nordic Visitor är en försäkrad och fullt auktoriserad agentur som är godkänd av myndigheterna på Island, i Sverige och Norge.