Contact form

 

 

 

Om företaget

Välkommen till Island

..... och ditt livs resa. Du kan resa runt jordklotet i jakt på det spännande och exotiska, eller så kan du åka till Island. Denna historiska ö bjuder på mängder av upplevelser och faschinerande platser.
 
Den påtagliga känslan av ljus och rymd är vida känd och en resa genom landet kommer att erbjuda dig bedövande vackra panoramautsikter och naturfenomen som både förtrollar och förför dig. Detta är isen och eldens land, det Isländska landskapet är i rörelse och förnyar och omformat sig själv hela tiden med hjälp av vulkanisk aktivitet och glaciärer i rörelse. Man får intrycket av att naturen inte är helt färdig med denna speciella önation.
 
Här finns det platser som är så gott som orörda, där du kan stå på samma plats som en vikingäventyrare för över tusen år sedan, och låta dig imponeras över samma majestätiska storslagenhet. För att inte tala om kulturen och vänliga och varma människor, kända för sin gästfrihet, och lika moderna och effektiva som den sjudande huvudstaden Reykjavik, och lika jordnära och traditionella som lokalbefolkningen i den lilla byn Siglufjordur.
 
En plats för alla säsonger och känd för sina dramatiska ljus- och skuggförändringar - Island är njutbart både under långa sommardagar som aldrig verkar ta slut och under snöiga och knastriga vinterkvällar, då norrskenet hänför med sitt bländande skådespel.
 

Passion för vårt land

Välj Nordic Visitor till din resepartner och du kan se fram emot det ultimata Islandsäventyret. Med huvudkontoret på Island och försäljningskontor i Sverige så kan vi, som specialistresebyrå, denna destination utan och innan. Vårt expertkunnande i kombination med passionen för platsen samt vårt engegemang och den höga nivån av personlig service, medför att du kan förvänta dig mycket utöver det vanliga.

Vart du än vill åka, vad du än vill göra, oavsett om det är city-sightseeing, ett super jeep-äventyr eller djur- och naturupplevelser kan vårt spännande urval av högkvalitativa resepaket och skräddarsydda turer garanterat ge dig en oförglömlig reseupplevelse.


Asberg Jonsson
Nordic Visitor Grundare

 

DMC och resebyrå

Nordic Visitor är även en DMC (destination management company). För mer information om dessa tjänster vänligen besök följande sajter:

 

Våra kontor

Nordic Visitor bedriver verksamhet från 2 länder; Sverige och Island. Vårt företag är fullt auktoriserat och har beviljats tillstånd för vår verksamhet i samtliga länder och vi följer alla regler fastslagna av respektive lands regeringar. Vi kan även erbjuda resor till Danmark, Sverige, Finland, Norge, Lappland, Grönland och Färöarna.


ISLAND Huvudkontor

Bríetartún 13
105 Reykjavik
Tel: +354 578 20 80
Försäljningschef: Kristín Guðlaugsdóttir
kristing (at) nordicvisitor.com


Se placering på Google maps

SVERIGE

Högbergsgatan 33
116 20 Stockholm
Tel: +46 8 666 23 30
Fax:+46 8 55 11 01 95
Kontorschef: Cecilia Markov
cecilia (at) nordicvisitor.com
Enbart förbokade besök

Se placering på Google maps