Contact form

New On Site

Island - Fortfarande lysande 2011

Island skulle in ens kunna hålla sig borta från strålkastarljuset även om de försökte.

Ok, den här isolerade ön i Nordatlanten var faktiskt en riktig diva under 2010. Först utnämndes den som ett välkommet nytillskott bland alla förtippade favoriter som Mexico och Thailand av Lonely Planet till en av de Mest prisvärda destinationerna för 2010. Sen krävde ön hela världens uppmärksamhet under inte ett utan två spektakulära vulkanutbrott från vulkaner med näst intill omöjliga namn att uttala, tätt följt av en intensiv “ Inspirerad av Island” kampanj. Kampanjen stöddes av flera internationella kändisar som Viggo Mortensen och Yoko Ono. Slutligen toppade Reykjavik CNN´s lista över de 10 bästa platserna att spendera julen 2010 på.

Och nu, under det nya året, befinner sig Island åter i strålkastarljuset, tack vare USA Today Travel, som utnämde Island till Ett Top Travel resemål 2011 och Lonely Planet som placerade Islands Västfjordar på sin Tio i topp lista över regioner i sin Best in Travel 2011-guide.

Vad exakt är det som gör Island till en så populär destination?

Förutom det uppenbara, som de fantastiska naturfenomenen och den Fördelaktiga valutakursen för turister, så blir det nu även dessutom ännu enklare att ta sig dit. I Juni har Delta premiär för sin New York - Islandrutt och Iceland Express har lagt till Boston och Chicago till sina sommardestinationer 2011. Icelandair kommer även de att utöka både sina Europeiska och Nordamerikanska destinationer och flygningar under sommaren. Det har aldrig funnits ett bättre tillfälle att besöka Island!

Om ni inte kan vänta med att besöka denna underbara destination, varför inte spana in våra Boka tidigt-rabatter? Under en begränsad tid, kan du spara 10% på alla hyrbilspaket på Island plus att du får låna en GPS under resan utan extra kostnad. Eller ta en titt på våra andra Specialerbjudanden för Island här.

 

Back