Contact form

Nyheter

Island - Fortfarande lysande 2011
Island skulle in ens kunna hålla sig borta från strålkastarljuset även om de försökte. Ok, den här isolerade ön i Nordatlanten var faktiskt en riktig diva under 2010. Först utnämndes den som ett välkommet nytillskott bland alla förtippade favoriter som Mexico och Thailand av Lonely Planet till ..
Läs mer
Vi finns på Facebook!
Vi har mycket att berätta om de Nordiska länderna och alla fantastiska äventyr som väntar er här, men det är inte så roligt om det bara är en envägskommunikation. (Dessutom tycker vissa att det är lite konstigt att vi pratar med oss själva.) Vi vill gärna göra dig delaktig i diskussionen, så vi inbj..
Läs mer
Tid för förnyelse
Efter att ha varit täckt av ett lager med aska från utbrottet i April, är de drabbade gårdarna på Södra Island åter i full fart tack vare böndernas, grannarnas och volontärernas hårda arbete. Samma anda av förnyelse kan bevittnas överallt då Island tar av sig vinterrocken och ersätter den med färggr..
Läs mer
Inspirerad av Island
Nordic Visitor är stolta supportrar av Inspirerad av Island-kampanjen som sprider ordet att Island är så mycket mer än bara vulkaner med konstiga namn! Efter Eyjafjallajökulls utbrott i april, befann sig plötsligt detta annars så lugna land under hela världens strålkastare. Och självklart har känd..
Läs mer
Boka tryggt
Boka tryggt - Nya och flexibla bokningsvillkor för ISLAND På Nordic Visitor ser vi fram emot sommarsäsongen då vi som vanligt välkomnar resenärer från hela världen till vårt vackra land. Trots den temporära stängningen av luftrummet tidigare och förseningar på grund av vulkanaska är turismen till Is..
Läs mer
Island - En destination att hålla koll på under 2010
Än en gång har Island blivit utnämnd till en av världens bästa destinationer, denna gång av tidningen USA Today. Resebyrån Nordic Visitor sätter stor stolthet i att marknadsföra Island som turistdestination och är därför väldigt glada att se att Island allt mer ofta blir inkluderat i topplistorna ..
Läs mer