Contact form

Integritetspolicy

Vi på Nordic Visitor tror starkt på konsumentens integritetsskydd och för att kunna garantera den bästa tänkbara servicen, så kommer vi endast att efterfråga information som är direkt relaterad till den service du behöver. Vi varken säljer, hyr ut, delar med oss, byter eller ger bort några av dina personliga uppgifter.

Webbsida
Det är vårt mål att tillhandahålla en attraktiv, lättnavigerad webbsida och för detta ändamål använder vi kundens IP adresser för att diagnosticera problem på vår server, optimera söktjänster såsom Google och Yahoo samt administrera våran webbsida på bästa tänkbara sätt.

Nyhetsbrev och tävlingar
Om du prenumererar på vårt nyhetsbrev eller deltar i en av våra tävlingar så kommer vi att be om ditt namn och din e-postadress. Uppgifterna kommer att användas när vi kontaktar dig med information om företag, produkter eller annat som vi tror kan vara av intresse. Vi kommer inte att kontakta dig mer än en gång varannan månad. Du kan när som helst stryka dig från sändlistan genom att välja makuleringsdelen i nyhetsbrevet. Vårt nyhetsbrev kan innehålla länkar till andra webbsidor. Nordic Visitor kan inte hållas ansvarig för innehållet eller integritetspolicyn på några av de sidorna.

Beställa
När du beställer kommer vi att efterfråga kontaktuppgifter såsom namn, e-post och i vissa fall hela eller delar av din postadress och telefonnummer. De här uppgifterna används för att kontakta dig med information kring din beställning. Vi kommer även att efterfråga kreditkortsinformation vid beställningstidpunkten, alternativt be dig överföra betalningen till vår bank. Demografi- och profiluppgifter samlas också in via vår webbsida och används för att anpassa plats- och produktutbudet till våra kunder. Vi kommer aldrig att sälja eller dela dina uppgifter med en tredje part.

Säkerhet
nordicvisitor.se är en säker webbplats. Vi har vidtagit alla tänkbara åtgärder för att skydda och förhindra informationsförlust på denna webbplats. Finansiell information skyddas vid överföring med GeoTrust SSL enkryptering och uppsamlade användaruppgifter lagras och backas upp på säkra servrar som skyddas av de bästa brandväggarna som finns tillgängliga.