Contact form

Boende på Island

Nordic Visitor Island är en väletablerad resebyrå specialiserad på resor till Island och inkommande turism till de nordiska länderna. Vi erbjuder paketresor och boende i Reykjavik samt i alla övriga städer på Island och i Skandinavien.
 
Vårt utbud 
Eftersom vi har många års erfarenhet och direktkontakt med hotellen på Island och i Skandinavien, kan Nordic Visitor ta emot alla förfrågningar oavsett destination, budget eller storlek.
 
Vårt urval inkluderar, Bed and Breakfast, Vandrarhem, Hostels, Gästhus, Bondgårdar, Hotell, Lägenheter, Stugor, Resorter och mycket mer. Nordic Visitor strävar efter att erbjuda sina resenärer de bästa tillgängliga boendealternativen på alla platser och i alla klasser, från billigt till lyx.
 
Att boka ett paket
Förutom våra dagsutflykter innehåller alla Nordic Visitors paket övernattning. När gästerna sedan anländer till Island (eller tidigare via email eller post) får de ett välkomstpaket med alla deras vouchers och övrig information. 
Välj ett paket genom att klicka på de olika semesterkategorierna du finner högst upp till vänster på varje sida och välj sedan boendetyp under bokningens gång.
 
Att boka bara boende 
Om du inte behöver ett help paket kan Nordic Visitor även boka endast boende. Om så är fallet, vänligen informera oss om era önkemål via det här webbformuläret eller kontakta det svenska kontoret.
 
Kontakta oss 
Ni kan välja typ av boende i bokningsformuläret för varje paket och för fler övriga frågor använd det här webbformuläret eller kontakta det svenska kontoret.

Några exempel på boende:

Budget

Hotell, bondgårdar, pensionat och vandrarhem belägna på landsbygden. Rummen är utan privata faciliteter och vissa av dem har handfat på rummet. Samtliga erbjuder frukost (inkluderat i priset). Kvällsmat erbjuds på de flesta övernattningsalternativen i de mest avlägsna områdena mot en extra kostnad.

Komfort

Välförsedda hotell, pensionat och vandrarhem. Rum med privat dusch eller badkar och WC. Samtliga erbjuder frukost (inkluderat i priset) och de flesta har egen restaurang.

Kvalitet

De bästa tillgängliga hotellen på varje plats. Rum med privat dusch eller badkar och WC. Samtliga hotell erbjuder frukost i egen restaurang (inkluderat i priset).

Lyx

Rum på det bästa hotellet på varje destination. I Reykjavik erbjuder vi boende i en Jr. Svit. På andra platser bor ni i ett deluxerum, eller det bästa rummet på hotellet.

 
Rum
1 person= Enkelrum 
2 personer som delar= Ett twin/dubbelrum 
3 personer som delar= Trebäddsrum 
4 pesoner som delar= Två twin/dubbelrum 
 
Stugor och Lägenheter 
Vi erbjuder stugor och lägenheter i alla storlekar; från endast en person till större grupper.
 
Resenärer med särskilda behov: vänligen informera oss om era behov. 
- Nordic Visitor har en lång lista på trevliga boenden anpassade för handikappade resenärer. 
- Många familjer och grupper reser till Island med barn. Nordic Visitor kan vid förfrågan erbjuda all extra utrustning så som barnstolar och barnsängar på hotellen. 
- Alla speciella förfrågningar som gör er semester extra minnesvärd är en prioritet för oss; blommor och en flaska kyld champagne som väntar på rummet vid ankomst kanske?
 
Kontakta oss 
Ni kan välja typ av boende i bokningsformuläret för varje paket och för fler övriga frågor använd det här webbformuläret eller kontakta det svenska kontoret.